Menu Luk

FORTSAT NEDLUKNING – SUK!!! LÆS HER…

Til samtlige svømmere i BHS.

Kære Svømmere!

Hold nu op, hvor vi savner jer alle sammen, og længes efter igen at komme i vandet.
Vi (bestyrelsen) følger genåbningsplanerne tæt, og vi håber, håber, håber, at vi snart ser ind i en åbning af både svømmehaller og svømmeklubber.

Dansk Svømmeunion, DIF og DGI har sammen med en lang række andre forbund lagt pres på regeringen ift. at få indendørs idrætten åbnet op.
Senest har de sendt et åbent brev til regeringen, hvor de appellerer til Folketinget om åbning af indendørs idrætten under overskriften “giv os lov at hjælpe børnene” – Se brevet her!
Vi håber, at det lykkes for dem, og vi vil med denne mail bare lade jer vide, at vores halinspektør, instruktører og bestyrelse er SÅ KLAR til en genåbning.

Vi har efterhånden en del rutine i, at håndtere de forskellige begrænsninger og retningslinjer der følger med for at kunne genåbne, så vi rykker hurtigt, så snart der ligger en konkret plan for genåbning.

Vi håber I alle holder modet oppe, trods de vanskelige betingelser vi alle pt. er oppe i mod, og håber vi snart kan skrive til jer igen, med information om, hvordan og hvornår svømning igen kan startes op.

På bestyrelsens vegne
Christina